• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. februar 2004 - Pressemeddelelse - Peugeot

Nu kommer den

Peugeot 407 får premiere på Geneve Motor Show

Peugeot 407 har været ventet med spænding. Peugeot 407 har været ventet med spænding.

Pressemeddelelse - Peugeot
Peugeots stand bliver et af de største trækplastre på Geneve Motor Show 2004 den 4. - 14. marts.

Her præsenteres for første gang den helt nye 407'er, som bilfolk har set frem til med stor spænding .

Spicy news
Tilmed lanceres to familiemedlemmer fra starten, 407 sedan og 407 SW, begge i færdig produktionsversion. Som ekstra krydderi vises konceptbilen 407 Silhouette. Men der vises også andre nyheder. Bl.a. en 307 Daisy konceptbil, der skal i produktion på den anden side af jorden. To stærke, nye motorer. Og en række af Peugeots øvrige modeller i deres nyeste versioner.

Det er en helt ny modelfamilie, der dermed sættes i verden; en familie, der får central betydning for Peugeot i årene fremover, og som er imødeset med stor spænding af både motorpresse og rigtigt mange bilkunder. Allerede om få måneder ruller de første eksemplarer på gaden i Danmark.

Der bliver megen blæst om Peugeot 407, både under bilmessen og i lang tid fremover. Og det er ikke noget tilfælde: 407'eren er nemlig skæbnebestemt til at skulle løfte arven efter en af mærkets mest skelsættende succeser: Peugeot 406, som i alle årene har holdt sig stabilt i toppen som en af de mest købte biler i segmentet. Derfor er forventninger til 407 tårnhøje.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.