• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. april 2005 - Pressemeddelelse - Nissan

Luksus-SUV fra Nissan

Nu kommer den store luksus-SUV Nissan Murano

Murano kan allerede nu ses ude hos landets Nissan forhandlere. Murano kan allerede nu ses ude hos landets Nissan forhandlere.

Pressemeddelelse - Nissan
De store luksus SUV'er er virkelig på vej, og de ses oftere og oftere på det danske vejnet. Nu kommer Nissan Murano, som allerede er bestseller i USA.

Murano er en luksus SUV (Sport Utility Vehicle) med et udfordrende design, en kraftfuld motor og alt i udstyr. Med Murano udfordrer Nissan de konkurrenter som BMW X5, Lexus RX300, Volvo XC90 og VW Touareg i en populær klasse. Murano har vist sit værd i USA, hvor den hører til blandt de mest solgte SUV'er, lige fra den kom på markedet for 2 år siden.

Alt hvad hjertet begærer
Grundet de høje europæiske kvalitetskrav, er Murano blevet ændret på hele 1.600 punkter i forhold til den amerikanske version og fremtræder endnu mere luksuriøs. Nissan Murano fås kun i én udstyrsversion, men den har til gengæld alt, hvad hjertet begærer.

Standardudstyret omfatter bl.a. lædersæder, klimaanlæg, 3D navigationsanlæg, 18'' aluminiums fælge, dobbelte Xenonlygter, soltag samt en trinløs automatgearkasse med seks trins sekventiel gearkasse.

Samme motor som 350Z
Motoren i Nissan Murano er en 3.5 liters V6 med 234 hk og et moment på 318 Nm. Samme motor finder man også i sportsvognen 350Z, men man har valgt at neddrosle effekten så den er mere harmonisk i forhold til Muranos køreegenskaber. På trods af Murano'ens høje vægt på 1.800 kg, er den ikke langsom. Murano sprinter til 100 km/t på blot 8.9 sek. og stopper først ved 200 km/t.

Prisen på Nissan Murano på gule plader er kr. 369.995 + moms (kr. 69.893), mens den på hvide plader koster kr. 899.995.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.