• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. oktober 2005 - Pressemeddelelse - Peugeot

Fransk miljøsucces

Peugeot har solgt over en million biler med partikelfiltre

Peugeot 607 var den første model, der blev udstyret med partikelfilter. Peugeot 607 var den første model, der blev udstyret med partikelfilter.

Pressemeddelelse - Peugeot
Peugeots teknologiske udvikling kan bryste sig af at have udstyret en million Peugeot HDi biler med partikelfilter. Siden maj 2000, hvor 607'eren var den første model, der blev udstyret med partikelfilter, er nu mere end 90 % af Peugeots diesel modeller udstyret med FAP som standard.

Peugeot er blevet førende inden for udviklingen af teknologi, som reducerer udledningen af partikler, og understreger således sit engagement i miljøpolitik. Seneste udvikling er et filter til eftermontering, som vil kunne fås som tilbehør til HDi motorer uden FAP.

De første udgaver vil være tilgængelige på det tyske marked fra starten af 2006 og vil fungere som tilbehør til Peugeot 206, 307 og Partner.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.