• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. oktober 2005 - Pressemeddelelse - Peugeot

Dream car 907

Lidenskabelig køreglæde i vovet V12'er fra Peugeot

Dream Car 907 blev præsenteret på det foregående Paris Motor Show. Dream Car 907 blev præsenteret på det foregående Paris Motor Show.

Pressemeddelelse - Peugeot
Dream Car 907 blev præsenteret på det foregående Paris Motor Show og har efterfølgende modtaget store roser. Denne autentiske to-sædet GT Coupé er en enestående og emblematisk bil. Enestående fordi, det eneste medlem af 9 serien har været 905, og emblematisk fordi, den skubber Peugeots værdier helt til grænsen.

De ideelle proportioner, den klassiske stil og V12 motoren, som er monteret foran, gør 907 til en tidløs bil - en drømmebil. 907 efterlader et vedvarende indtryk, og ved Villa d´Este konkurrencen blev den da også vinder af design prisen.

Kabinen, som er badet i lys, giver komfortabelt plads til to personer i en gennemført GT atmosfære. Læder, alcantara og kostbart træ er blandet i en perfekt forening af rødbrune nuancer. Bagageserien er fremstillet af det samme læder og er stemplet med et segl, der kombinerer Peugeots mærke med en reference til V12 motoren.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.