• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. december 2000 - Peugeot

Ny HDI-motor til Boxer

Peugeots varebil er blevet mere lydløs samt lettere og sjovere

Boxer 320 MH HDI er storebror i Peugeots varebilsprogram Boxer 320 MH HDI er storebror i Peugeots varebilsprogram

Store muligheder, plads og fleksibilitet har altid været standard på Peugeot Boxer. Og nu er den blevet ekstra attraktiv på grund af en helt ny 2.8 liters HDI-turbodieselmotor. De klassiske HDI-dyder, med masser af kræfter og god økonomi, er nu en realitet på alle Peugeots varebiler.

Motoren er hjertet i enhver varebil. Det er styrken på motoren, som bestemmer præstationen. Med den nye 2.8 liters HDI-turbodiesel motor med 127 HK bliver det både sjovere, lettere og mere lydløst at køre Boxer, der er en af de mest populære varebiler i klassen. For dem der kører meget, er dette endnu et skridt op ad komfortstigen. Den nye motor præsterer hele 300 Nm ved 1800 omdrejninger og 250 Nm ved 1200.

Samtidig er den yderst miljøvenlig og kan klare sig med en liter diesel pr. 10,5 km ved blandet kørsel. Boxeren går altså fra at være en stærk varebil til at blive endnu stærkere.

Fleksible Boxer
At Boxeren med sin nye HDI-turbodiesel motor styrker positionen som storebror i Peugeots brede varebilsprogram er tydeligt.

Det er en ægte arbejdshest, der fås med varerum fra 7.5 og helt op til 12.0 m3.
Da varerummet samtidig er meget regulært, nærmest firkantet, har man friheden til at sammensætte en varebil, der passer præcis til alle typer arbejdspladser. Ofte bliver Boxeren ligefrem omtalt som et rullende værksted.

Mulighederne med Peugeots største varebil er i det hele taget nærmest uendelige. Den kan fx fås med chassis, der på grund af sin lave vægt giver en lasteevne på helt op til 1925 kilo. Eller den kan fås med alu-kasse og køleanlæg. Eller måske har man brug for en varebil med chassis og dobbeltkabine, der kan rumme syv mand - naturligvis afgiftsfri. Boxeren er ganske enkelt et fleksibelt udgangspunkt for en individuel opbygning af en varebil.

Unik Komfort
På udstyrssiden er Boxeren ligeledes i en klasse for sig. Fra førersædet vil man opleve en unik komfort i form af højdejustérbart sæde med elvarme, tonede ruder, todelte sidespejle med vidvinkel og elruder. Samtidig er der også tænkt på sikkerheden i form af airbag i førersiden. Centrallås og startspærre er en ekstra bonus. Alt sammen er standard udstyr på Boxeren.

Sammenlagt fremstår Boxeren som en gennemtænkt, fleksibel og robust varebil. Og med den nye HDI-turbodiesel motor får man samtidig ekstra kræfter, mindre forbrug og skåner miljøet. Boxeren lever op til sit navn og slår hårdt til de andre varebiler.

Boxer HDI fås i en 2.8 HDI-turbodiesel udgave med 127 HK fra 147.690 kr. Prisen på en 2.5 l Boxer diesel med 86 HK fås fra 129.690 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.