• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2008 - Alfa Romeo

Ny sportsmodel fra Alfa

Alfa Romeo vil genoplive minder om svundne tider med Mi.To

Alfa Romeo Mi.To - skal nok få nogle Alfa-entustiaster op af stolen Alfa Romeo Mi.To - skal nok få nogle Alfa-entustiaster op af stolen

Alfa Romeo
Med Alfa Mi.To tilbyder Alfa Romeo verdens mest kompakte sportsvogn til en ny generation af
Alfa-fans. Mi.To er en topmoderne og innovativ bil med en duft af svundne tider og et navn, der vækker en særlig klang hos Alfa Romeo. Det er nemlig valgt som symbol på den tætte forbindelse, der findes mellem Alfas fortid og fremtid. En forbindelse mellem verdens designmekka Milano, der fremtryllede Alfas unikke stil, og Torino, der står for produktionen. Navnevalget understreger Alfa Romeos ønske om at dyrke sine milanesiske rødder.

Mi.To er den første nye Alfa siden 8C Competizione, der står som  Alfa Romeos teknologi- og stilikon, og netop fra denne model låner Mi.To nogle af sine karakteristiske træk:  De rammeløse ruders specielle facon, forkofangerens udformning samt formen på forlygter og LED-baglygter. Indramningen af lygterne, både for og bag, er i øvrigt noget helt for sig selv: De forskellige typer materialer og farver skaber en eyeliner-effekt, der er med til at fremhæve
bilens raffinerede og aggressive stil.

Instrumentbord og sæder er yderst karakteristiske og sikrer, at bilens interiør repræsenterer det ultimative udtryk af italiensk stil: Imødekommende og sporty, højeste kvalitet og gennemført helt ned i detaljen, mener importøren selv.

Dimensionerne er selvfølgelig også gennemtænkt, og resultatet er en kompakt og dynamisk form: Mi.To er 406 cm lang, 144 cm høj og 172 cm bred.

Stil, design og ikke mindst præstation og teknologi skal altid være på allerhøjeste niveau i en Alfa Romeo. Som det gælder for alle Alfa-modeller, appellerer Mi.To’s fremragende køreegenskaber til de mest kræsne kunder. Disse egenskaber er til dels bestemt af kontrolsystemet ”Alfa DNA”, der indvirker på motor, bremser, styretøj, affjedring og gearkasse og giver mulighed for tre forskellige køremåder alt efter hvilken stil, der passer situationen eller chaufføren bedst:

Supersport (Dynamic), bykørsel (Normal) og maksimal sikkerhed i situationer med vanskeligt vejgreb (All-Weather). Mi.To er den første bil i segmentet, der tilbyder disse nyskabende funktioner.

Præstationerne sikres gennem et valg mellem fire motorer, der alle har turbo (benzin og diesel) og yder mellem 90 og 155 hk. Udvalget vil senere blive udvidet med endnu stærkere motorer. Køreegenskaberne er udviklet og optimeret, så den størst mulige køreglæde opnås, samtidig med at sikkerheden er i top. Mi.To tilbyder en ægte sportslig Alfa Romeo køreoplevelse takket være en ny innovativ affjedring, som er standard på alle versioner. Systemet reducerer ”støj” fra hjulene og giver maksimal aktiv, passiv og forebyggende sikkerhed. VDC stabilitetssystem er standard på alle versioner.

Alfa Mi.To bliver præsenteret for pressen i juni. Alfa Mi.To forventes at ankomme til det danske marked til oktober.

Tilbage til nyhedsoversigten

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.