• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. marts 2008 - Audi Danmark

Audi A4 får pris

Den nye Audi A4 kåret som bedste bil i Europa

En glad Audi-repræsentant - Rupert Stadler - ved vinderbilen En glad Audi-repræsentant - Rupert Stadler - ved vinderbilen

Audi
Over 40 mio. læsere af Auto Bild, 26 redaktører fra lige så mange lande, ni racerkørere og otte teknikere har i en meget omfattende test kåret de bedste bilnyheder i seks klasser fra SUV til cabriolet. Den nye Audi A4 blev en sikker vinder i den største af klasserne Limousiner.
Samtidig løb Audi A4 med den samlede sejr som den bedste bil i Europa foran de øvrige klassevindere.

”Hos Audi er vi særligt stolte af netop denne pris, da den uddeles på baggrund af bedømmelser fra såvel læsere som eksperter fra hele Europa. Audi A4 er vores volumenmodel og derved vores vigtigste model, som skal være med til at sikre vores fortsatte vækststrategi. Vi ser derfor frem til også at få Avant udgaven af den nye Audi A4, som netop har haft verdenspremiere på biludstillingen i Geneve, på de danske veje fra maj måned”, siger direktør for Audi i Danmark Thomas Jöhncke.

Den nye Audi A4 har tidligere vundet bl.a. det ”Gyldne Rat” samt ”Auto Trophy” for bl.a. sine
dynamiske køreegenskaber, det smukke design og et udstyrs- og komfortniveau i særklasse.

Tilbage til nyhedsoversigten

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.