• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. marts 2008 - Nissan

Billigt at køre Nissan

Nissan introducerer ny slags lån

Var det noget med en XTrail på hvide plader til 2.972 kr. om måneden? Var det noget med en XTrail på hvide plader til 2.972 kr. om måneden?

Nissan
Nu kan man køre i en spritny Nissan Xtrail for under 3000 kroner om måneden efter skat.

Det skyldes en ny og anderledes finansieringsform, som Nissan nu tilbyder ved køb af nye biler. Ønsker man for eksempel en Nissan X-Trail på hvide plader med en nybilpris på omkring 400.000 kroner, vil den nu kunne erhverves med under det halve til udbetaling og godt halvdelen af den månedlige ydelse i forhold til et traditionelt lån, oplyser Nissan.

En Nissan X-Trail koster med metallak 417.717 kroner, og nu kan den leveres med en udbetaling på kun 36.000 kroner inklusive oprettelsesomkostninger og til en månedlig ydelse før skat på 3.595 kroner, efter skat 2.972 kroner.

En traditionel finansiering med billån vil i dette eksempel løbe op i 83.554 kroner i udbetaling og en månedlig ydelse på 5.516 kroner.

Nissan oplyser videre, at efter tre år og maksimalt 60.000 kilometer kan bilen leveres tilbage til Nissan, hvis kunden ønsker det. Kunden kan også fortsætte sin månedlige betaling i den resterende løbetid og beholde bilen. Tilbuddet er en kampagnepris, der gælder til 30. juni i år og er baseret på det nuværende renteniveau, og det tilbydes hos udvalgte forhandlere, skriver Nissan.


Tilbage til nyhedsoversigten

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.