• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. marts 2008 - FDM

På GPS-camping med FDM

FDM lancerer campingguide med GPS-koordinater

FDM's ny campingguide 2008 er med GPS-koordinater FDM's ny campingguide 2008 er med GPS-koordinater

FDM
Med FDM's campingguide 2008 er det let at finde vej til den rigtige campingplads, hvis man har en GPS. Som noget nyt har campingguiden nemlig GPS-koordinater til samtlige pladser.

Camping er en populær ferieform med friheden til at ændre kurs undervejs. Det kan dog være svært at finde vej gennem små landeveje og udenlandsk skiltning, og det bliver ikke lettere, når man samtidig har en campingvogn på slæb, der ikke bare kan foretage en u-vending på en smal vej. Men nu kan campister hente hjælp i FDM's nye campingguide, som indeholder GPS-koordinater til mere end 3.000 europæiske pladser.

”Med GPS-koordinaterne ved hånden er det nemt at ændre turen undervejs uden at bruge tid på kortkiggeri og måske køre forkert. Samtidig er guidens informationer så detaljerede, at det er let at tjekke, om pladsen passer til feriestemningen. Nogle søger måske en mere rolig plads, mens andre ønsker en plads med mange aktiviteter for børn”, siger feriekonsulent i FDM ferie og fordele, Randi Voldbakken.

Guidens piktogrammer giver et godt overblik over alt fra pladsernes beliggenhed, sanitære forhold til aktiviteter og prisniveau, og hvor mange stjerner pladsen får i hver kategori. Da alle pladser er bedømt ud fra samme kriterier, kan pladserne sammenlignes med hinanden. Det gælder også i forhold til overnatningsprisen, hvilket er relevant, hvis man ønsker at udnytte de rabatter, man får med det såkaldte CampCard.

”Gennem de senere år har mange fået øjnene op for gevinsten ved CampCard, der følger med ved køb af campingguiden. Kortet giver store rabatter på overnatning uden for pladsernes højsæson. Det er ofte en fordel for os danskere, fordi udlandets højsæson ikke falder sammen med vores”, siger Randi Voldbakken.

FDM Campingguide Europa 2008 er udarbejdet i samarbejde med FDMs tyske søsterklub ADAC og kan købes i de fleste boghandler, på www.fdm.dk eller i FDMs butikker. Campingguiden beskriver både pladser på populære destinationer som Frankrig og Italien og mere utraditionelle destinationer som de baltiske lande.

Guiden koster 179 kr. for medlemmer af FDM og 199 kr. for ikke-medlemmer. Medlemmer af FDM kan desuden se en udvidet onlineversion af campingguiden med godt 5.000 pladser på FDMs hjemmeside > ferie > camping.
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.