• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. marts 2008 - Dodge

Stor Dodge til lille pris

Kun 349.900 kroner for Dodge Journey med 177 hk

Dejlig høj siddeposition og gode sæder. Dodge Journey har gode kort på hånden. Dejlig høj siddeposition og gode sæder. Dodge Journey har gode kort på hånden.

Bilpriser.dk
Som omtalt forleden er der snigpremiere på Dodge Journey på Biler i Bella fra i morgen, og på pressedagen i dag blev sløret for prisen afsløret: Kun 349.900 kroner! Der er tale om en stor, veludstyret bil med en stærk, italiensk bygget 2,4 liters benzinmotor med 177 hk. Bilen har blandt andet tre-zoners klimaautomatik. Vil man havde den med en firecylindret, bom- og slidstærk VW TDI-motor med 140 hk, er prisen 399.900 kroner. Med en ægte amerikansk 2,7-liters V6-benzinmotor med 188 hk ryger prisen op på 449.900 kr. i RT-udgave. Men så er der også sekstrins automatgear og læderstue som "over there". Bilen har opnået topkarakter i den amerikanske udgave af Euro NCAP.
To ekstra sæder i bagagerummet koster ca. 20.000 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.