• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. marts 2008 - Bilpriser.dk

Når benzinprisen ikke tæller...

Lamborghini Gallardo Spyder koster 12.460 kr. om året i grøn ejerafgift

Lamborghine Gallardo Spyder - kan nydes på Biler i Bella Lamborghine Gallardo Spyder - kan nydes på Biler i Bella

Bilpriser.dk
Hvis lottogevinsten er i hus, kunne det jo være fristende at købe sig den Lamborghini Gallardo Spyder, der pryder en af udstillingshallerne i Bella Centret i disse dage. Smuk er den, og prisen på 4.896.313 kr. kan man jo kun trække på skulderen af, hvis de lottokuponen skulle kaste 20-30 mio. kr. af sig. Hvis man gør det, bliver man en god bidragyder til statskassen. Først får staten cirka to tredjedele af de 4,8 mio. kr. i registreringsafgift, herefter får den årligt 12.460 kr. i grøn ejerafgift, da den gule fartdjævel kun går 5,9 km/l. Og hver gang, man køber en liter benzin, ryger det meste jo også i statskassen. Skatteministeren ville blive glad, mens klimaministeren nok ville rynke på næsen.
Det, der gør Lamborghnini'en lidt tørstig, er et ingeniørmæssigt mesterværk af en fem-liters V10-motor med 520 hk ved 8000 o/m.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.