• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. april 2008 - Seat

Ny Ibiza i maj

Seat Ibiza har som Mazda2 smidt nogle kilo og det giver bedre økonomi

Den ny Seat Ibiza Den ny Seat Ibiza

Seat
VW-ejede Seat i Spanien har offentliggjort de første billeder af den ny Ibiza. Den vil blive præsenteret på Madrid Motor Show den 22. maj, hvorefter den bliver sendt på markedet i Spanien. I Danmark kommer den i september. Seat er gået efter at skabe en bil, der "løfter sindet, men sænker forbruget" og dermed også udslippet af C02 og andre miljøskadelige gasser. Den er rettet mod det unge publikum, der kan lide sporty biler, et godt design og er miljøbevidste. Bilen har smidt et antal kilo i forhold til forgængeren, det røbes dog ikke, om man har kunnet smide 100 kg, som Mazda2 kunne. Og det betyder, at udslippet af CO2 kommer ned på 160 g/km for benzinmodellerne og 120 g/km for dieselmodellerne.
Designet kalder Seat for Arrow Design, altså piledesign. Det skal give den ny model et dynamisk, moderne udtryk.
Inden bilen vises på motorshowet i Madrid, vil den blive kørt rundt til forskellige byer i Europa og vist frem på fremtrædende steder.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.