• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. april 2008 - Renault

Renault uden rust

Otte Renault-modeller i top i svensk analyse

Renault Scenic - blandt de bedst beskyttede mod rust Renault Scenic - blandt de bedst beskyttede mod rust

Renault
Danmark er blandt de lande i verden, hvor bilerne er mest udsatte for rustangreb. Kombinationen af høj fugtighed og den udbredte brug af salt på vejene får mange biler til at bukke under for rusten. Men Renaultejere behøver ikke at frygte den røde fare.
 
Inget andet bilmærke er nemlig så godt rustbeskyttet som Renault. Det er konklusionen efter at FDM’s svenske samarbejdspartner, Vi Bilägere, har gennemgået rustbeskyttelsen af mere end 300 nyere biler.

Blandt de undersøgte modeller, der omfatter biler fra 2001- 2007, har Renault hele otte modeller helt i top, og ingen anden bilproducent kan fremvise et lignende resultat.

Blandt de bedst rustbeskyttede modeller finder man således Renault Mégane, Renault Clio, Renault Espace, Renault Grand Scenic, Renault Modus og Renault Laguna.

Undersøgelsens resultat bygger på en vurdering af flere forskellige faktorer, som blandt andet galvaniseringens tykkelse og udbredelse, forekomsten af rustbeskyttelsesmiddel fra fabrikkens side og konstruktioner, der forhindrer rustdannelse.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.