• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. april 2008 - Streetfire

Stylede biler i Fredericia

Fast & Furious Carshow bliver det største bilshow nogensinde i Danmark

En af de ombyggede biler, en Ford Coupé 32 En af de ombyggede biler, en Ford Coupé 32

Streetfire
Over 400 ombyggede biler og mere end 100 udstillere,
er klar på Fast & Furious Carshow d. 25.-27. april i Fredericia Messecenter
Fast & Furious CarShow sætter rekord i Danmark med mere end 400 ombyggede biler og mere end 100 udstillere på samme show. Spektret dækker amerikanerbiler, tunede biler, stylede biler, racerbiler, rallybiler, udenlandske biler – kort sagt alt andet end kedelige standardbiler.

Alle med bare den mindste interesse for biler bliver blæst omkuld, når dørene åbnes til Danmarks Største udstilling af ombyggede biler og biludstyr, lover arrangørerne.
”Der bliver noget for enhver smag og noget for alle aldre. Vi har alle typer af de vildeste ombyggede biler, massevis af flotte piger, og ja her er endda også et tivoli og et børneland", fortæller direktør i Streetfire Holger Dueholm.

Sidste års antal besøgende ved Fast & Furious Carshow i Fredericia Messecenter skulle gerne tangeres – dengang gik 25.000 mennesker gennem dørene, og mindst det samme forventes i år. Der er nemlig skruet op for alle haner – der er mere af det hele – flere biler, flere udstillere, flere drift-kørere på banen og mere underholdning i det hele taget.

Ud at køre med de skøre

Udenfor bliver der kørt sidelæns hele weekenden. Her huserer "drifterne" , der kører bil på en måde, der kan få blå blink på taget af enhver politibil. De kører stærkt, de laver hjulspin og de kører sidelæns. Det værste af det hele er, at du kan købe en tur som passager. Lån af hjelm er en selvfølge, men rene underbukser medbringes hjemmefra. Denne spektakulære sport er det mest seværdige man kan forestille sig, men inde i hallerne er der også masser af blikfang.

Det Danske mesterskab i bilstyling
Over 60 biler er meldt til konkurrencen Danish Car Awards, der er det danske mesterskab i bilstyling. Her dystes i ni forskellige kategorier og en samlet vinder stikker af med den store pokal. De 20 bedste er desuden direkte kvalificeret til de Nordiske Mesterskaber i bilstyling – Nordic Tuner Awards- der afholdes i Bella Centeret i slutningen af oktober og har deltagere fra Sverige, Norge, Finland og selvfølgelig Danmark. Bilerne fra Danmark er i international klasse og de vandt fem ud af ni pokaler ved Nordic Tuner Awards sidste år


Vind en Toyota Supra
På messen udloddes en af de hotteste biler  i tuning- og stylingsverdenen, nemlig en Toyota Supra Twin Turbo. Lodderne koster 100 kr. stykket og der er kun 2.000 lodder, så der er en rimelig chance for at komme hjem med en superbil med over 300 heste.

Se mere her: www.streetfire.dk

Udstillingens
åbningstider

 
Fredag den 25. april 2008 kl. 15.00 - 20.00.
Lørdag den 26. april 2008 kl. 10.00 - 18.00.
Søndag den 27. april 2008 kl. 10.00 – 16.00.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.