• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. april 2008 - Motormagasinet

Nissan GT-R rives væk

700 styk Nissan GT-R solgt på to døgn i Storbritannien

Nissan GR-T 2009 - rives væk i Storbritannien Nissan GR-T 2009 - rives væk i Storbritannien

Motormagasinet/Bilpriser.dk
Da Nissan forleden åbnede for salget af den nye super hurtige GT-R i Storbritannien, blev der solgt over 700 styk i løbet af de første to døgn hos de engelske forhandlere, skriver Motormagasinet.dk. De første leveringer af den nye model, der tidligere var kendt som Nissan Skyline GT-R sker først tidligst i marts næste år.

Nissan vil kun fremstille cirka 1000 per måned. Alle motorer er håndbygget på fabrikken i Japan. GT-R er en af de hurtigste fra Solens Land og har i mange år været populær i specielt Storbritannien, hvor man har med rattet i højre side som i Japan. Den nye generation havde premiere på Tokyo Motor Show sidste efterår, og har allerede debuteret på banerne i Japan med en sejr. Gadebilen har 3.8 liters V6 turbo-motor, 24V, 480 hk ved 6.800 o/m og alle de seneste motorudviklinger såsom direkte benzinindsprøjtning, sekstrins dobbelt kobling-transmission med sekventielt gearskifte ved rattet, store ventilerede skivebremser for og bag, og en topfart på den anden side de 300 kilometer i timen.

Motoren trækker på alle fire hjul. Test på den tyske Nürburgring med den gamle sløjfe har placeret Nissan GT-R som en af de hurtigste, der nogensinde har kørt på banen med tiden 7 minutter og 38 sekunder, skriver Motormagasinet.dk.

Prisen i Storbritannien starter ved hvad der svarer til cirka 495.000 kroner. Udstyrsniveauet er Base, Premium Edition og Black Edition.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.