• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. maj 2008 - De Danske Bilimportører

Billigere biler i 2007

Afgiftsomlægningen fik bilpriserne til at falde

Modeller som Peugeot 107 blev billigere i 2007. Det ses i statistikken Modeller som Peugeot 107 blev billigere i 2007. Det ses i statistikken

De Danske Bilimportører
Bilpriserne faldt med 2,7 pct. i Danmark i 2007. Det er anderledes end i EU som sådan. I 2007 steg bilpriserne nemlig, men med beskedne 0,2 pct. i EU (efter skat). Det er markant lavere end den generelle prisudvikling på 3,4 pct. Renset for inflationen er bilerne således blevet billigere i EU i 2007, oplyser De Danske Bilimportører.
Det er i alle lande,  prisudviklingen har været lav. I en række lande er bilpriserne påvirket af - grønne - afgiftsomlægninger. Det drejer sig om Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Portugal og Spanien.
I Danmark er priserne således faldet med 2,7 pct. som følge af afgiftsomlægningen i 2007.
I Euro-zonen har Finland de billigste biler (før skat), mens Danmark har rekorden i hele EU - pga. den fortsat tårnhøje registreringsafgift. Samlet set svinger bilpriserne syv pct. internt i EU - før skat.
EU-kommissionen opgør bilpriserne hver halve år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.