• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. maj 2008 - Kia Motors Danmark

Kia Soul kommer i 2009

Konceptbilen Kia Soul kommer til Danmark i 2009

Kia Soul - nu går den fra konceptbil til produktionsmodel. Kia Soul - nu går den fra konceptbil til produktionsmodel.

Kia
Den ny Kia-model Soul kommer til Danmark, oplyser importøren.

·    Den nye produktionsmodel fra KIA beholder konceptbilernes navn
·    Kia Soul har verdenspremiere på efterårets Motor Show i Paris
·    Download billeder og se filmen om SOUL konceptet på www.soul.kiamotors.com

KIA Import Danmark bekræfter, at den kommende produktionsmodel vil beholde ånden og navnet fra de SOUL konceptbiler koncernen viste tidligere på året i Geneve. KIA viste på det schweiziske Motor Show ikke mindre end tre konceptversioner af Soul, der tydeliggjorde motiverne for den kommende model, der vil blive en bil, for den ungdommelige forbruger, der ønsker en unik og individuel bil med et personligt præg.
 
Personlighed og sjæl
Bilen er skabt under ledelse af KIAs europæiske chefdesigner Peter Schreyer, med det formål, at give kunderne en mulighed for gennem deres bil, at udtrykke deres personlighed og sjæl. Hvilket er inspirationskilden til navnet på først konceptbilerne - men nu også den produktionsklare bil. 

”Kia Soul bliver helt sikkert en bil, for den ungdommelige person, der gerne vil skille sig ud fra flokken, med individuelle og personlige produkter”, fortæller Mogens Lyngsø, kommerciel direktør i KIA Import Danmark, der fortsætter ”klassemæssigt bliver den nye KIA Soul også lidt af en rebel, da den ligger i en kategori, der ikke tidligere er set i Danmark. Bilen forventes i handlen i Danmark i starten af 2009.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.