• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. maj 2008 - KIA

KIA Cee'd nr. 200.000

KIA's fabrik i Slovakiet sender lind strøm af KIA Cee'd på markedet

KIA Cee’d nr. 200.000, en Dakar Yellow 3-dørs Pro Cee’d, skal til Tyskland KIA Cee’d nr. 200.000, en Dakar Yellow 3-dørs Pro Cee’d, skal til Tyskland

KIA
KIA kunne i fredags fejre en historisk milepæl, da KIA Cee'd nummer 200.000 rullede af samlebåndet på den europæiske fabrik i Zilina i Slovakiet. På fabrikken produceres over 50 forskellige versioner af den populære model. Tallet bevidner den positive modtagelse, som KIAs nye europæiske model har fået, ikke mindst i Danmark. Her er der pr. 26. maj 2008 solgt 4.258 styk siden introduktionen den 24. marts 2007. 120 heraf er modellen Pro Cee'd.

”Jeg er overbevist om, at kundernes flotte modtagelse er et udslag dels af bilens europæiske design, dels af kvaliteten på de valgte underleverandører samt fabrikkens effektivitet og grundighed, der ikke blot har givet bilen syv års garanti, men også de maximale fem stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest”, udtaler kommerciel direktør i KIA Import Danmark Mogens Lyngsø.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.