• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. juni 2008 - Nordania Leasing

Leasing-hemmeligheder

Nordania Leasing afslører nu sine kunders præferencer.

En GPS som denne Garmin er efterhånden normalen i firmabiler. En GPS som denne Garmin er efterhånden normalen i firmabiler.

Nordania Leasing
Firmabilen. Uundværligt arbejdsredskab og komfortabelt personalegode for tusindvis af danskere. Men hvor mange af os bestiller læderindtræk eller GPS til vores firmabil? Er ”jydekrogen” stadig et jysk fænomen? Og hvad er årets mest usædvanlige firmabil? Få svaret herunder af Nordania Leasing på listen over ”10 ting du ikke vidste om danskerne og deres firmabiler”.

Vidste du, at…

1. Danskerne ubetinget foretrækker sorte firmabiler? Ca. 50 pct. af alle firmabiler fra Nordania Leasing har inden for det seneste år været sorte. Øvrige ’favoritter’ blandt danskerne er sølv- og koksgrå. Derudover er hvid i øjeblikket en modefarve, som dog medfører en højere leasing-ydelse, fordi gensalgsværdien på hvide biler typisk er lavere - derfor fravælges bilerne ofte.

2. Læderindtræk er en rendyrket sjældenhed i danskernes firmabiler? Kun to-tre pct. af danskerne har i det seneste år bestilt en firmabil med læderindtræk.

3. Den p.t. mest usædvanlige leasede firmabil er formentlig en rustvogn med plads til to kister samt soveplads til chaufføren?

4. Den mest køreglade firmabilist hos Nordania Leasing kører på en leasingkontrakt med 90.000 kilometer indbygget om året?

5. Det er misvisende at kalde anhængertræk for en ”jydekrog”, når det gælder danskernes firmabiler? Over halvdelen af alle nye firmabiler leveres med anhængertræk – også på Sjælland og øerne.

6. Den p.t. dyreste firmabil fra Nordania Leasing er en Porsche Cayenne Turbo til 2,3 mio. kr.?

7. Danskerne har en forkærlighed for tyske biler, når de skal vælge ny firmabil? Således var hele 80 pct. af de 10 mest leasede firmabiler hos Nordania Leasing tyske i første kvartal af 2008.

8. 60 pct. af alle nye, leasede firmabiler på hvide plader hos Nordania Leasing leveres med GPS som eftermonteret ekstraudstyr?

9. Dieselbilen har overhalet benzinbilen, når danskerne vælger ny firmabil? Således var hele 60 pct. af alle nye firmabiler på hvide plader fra Nordania Leasing dieselbiler i første kvartal af 2008.

10. 80 pct. af firmabilisterne i dag vælger en stationcar eller MPV (Multi Purpose Vehicle) frem for sedaner eller hatchbacks?

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.