• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. juni 2008 - Toyota

Tilfredse Prius-ejere

Engelske Prius-ejere mest tilfreds i J. D. Powers-undersøgelse

Engelske Prius-ejere er de mest tilfredse. Engelske Prius-ejere er de mest tilfredse.

Toyota
Toyota Prius har modtaget endnu en titel fra J. D. Power and Associates efter at være blevet udnævnt som den højest rangerende bilmodel i en kundetilfredsheds- undersøgelse i Storbritannien. Dermed fastholder Prius sin topplacering fra 2007. Prius opnåede en totalscore på 901 ud af 1000 point, og ejerne fremhæver især deres tilfredshed med bilens kvalitet og pålidelighed.

”Prius har allerede opnået ikonisk status pga. dens grønne egenskaber; nu demonstrerer den, at den også er kendetegnet ved pålidelighed og tilfredsstillelse”, udtaler Steve Fowler, redaktør af det engelske bilmagasin What Car?
”Den klarer sig godt på mange af de områder, som er af stor betydning for en bilkøber i dag: Den er miljøvenlig og rimelig økonomisk, og så det samtidig en pålidelig og skøn bil at eje.”

Blandt alle bilmærker i undersøgelsen blev Toyota nummer fire takket være gode placeringer i flere kategorier. Aygo blev, ligesom Prius, valgt til den bedste model i sit segment, mens Yaris, Corolla og RAV4 blev nummer to i deres respektive kategorier. Verso blev nummer tre blandt MPV’erne.

J.D. Power and Associates’ 2008 UK kundetilfredshedsundersøgelse er udarbejdet på baggrund af 16.000 besvarelser fra ejere af biler, der er registreret fra september 2005 til august 2006, og undersøgelsen involverer 28 mærker og 100 individuelle bilmodeller.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.