• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juni 2008 - Motormagasinet.dk

Håndbygget sportsvogn

Engelske Breckland præsenterer Beira på GM-platform

Breckland Beira V8 - kræs for kendere. Breckland Beira V8 - kræs for kendere.

Motormagasinet.dk / Bilpriser.dk
Engelske Breckland Tehcnology har netop præsenteret Beira, en ny tosæders, håndbygget sportsvogn, der er baseret på General Motors Pontiac Solstice-platform. Under motorhjelmen befinder sig en knap 400 hk stærk Corvette-V8-motor. Ved på den måde at genbruge kendte elementer undgår firmaet "at opfinde hjulet en gang til", som de siger. De har derfor kunnet koncentrere sig om design, afjedring, interiør osv.

Den cirka 1.400 kg tunge model har som noget nyt både gas- og benzintank - og kan selvfølgelig køre på begge dele. Rækkevidden er hele 1.100 km. Der er lækkerier som håndsyede sæder i Alcantaralæder, mediesystem med GPS og 7 "-skærm, fire skivebremser på hele 325 mm i diameter og en acceleration fra o-100 km/t på fem sekunder. Bilen skal kun fremstilles i et begrænset oplag og vil koste omkring 525.000 kroner uden afgift. Lanceringen forventes at ske i november 2008, og de første modeller vil være venstrestyrede af hensyn til de kontinentale kunder.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.