• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. juni 2008 - Renault

Clio sættes ned

Renault Clio sættes ned med op til 10.000 kr.

Renault Clio III sættes ned med op til 10.000 kr. Renault Clio III sættes ned med op til 10.000 kr.

Renault
Renault har netop givet priserne endnu et hak ned. Renault Clio III med benzinmotor falder 10.000 kroner, mens der er 5.000 kroner at spare på dieselversionen. Den billigste Clio III koster nu blot 139.990 kroner.

Siden den nye Renault-importør overtog importen den 1. januar, er en Clio III således blevet omkring 20.000 kroner billigere end for blot syv måneder siden.

”Konkurrencen i det segment, hvor Clio befinder sig er benhård. Clio III, som i Europa er blandt de bedst sælgende, har herhjemme levet en alt for stille tilværelse. Det har vi forsøgt at ændre de sidste seks måneder, og nu sætter vi yderligere trumf på”, siger pressechef Søren Hyltoft.

Billigste Clio med 75 hk benzinmotor koster nu blot 139.990 kroner, og det er inklusiv en komplet sikkerhedspakke i form af ESC (antiskridsystem), seks airbags og de maksimale fem sikre stjerner i EuroNCAP kollsionstesten.

Ønsker man dieselmotor, er der også en anseelig besparelse at hente på den ultraøkonomiske 1,5 dCi motor, der klarer hele 22,2 km/l . Her er prisen sat ned med 5.000 kroner, så den nu koster 150.900 kr., og som for benzinvarianten gælder det alle udstyrsvarianter, ikke blot nogle få udvalgte. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.