• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juni 2008 - Storebælt

Storebælt er ferieklar

Ekstra mandskab ved betalingsanlæggene for at klare feriepresset

Storebæltsanlægget forventes passeret af op til 46.000 biler i sommerferien. Foto: Storebælt A/S. Storebæltsanlægget forventes passeret af op til 46.000 biler i sommerferien. Foto: Storebælt A/S.

Storebælt 
I weekenden starter skolernes sommerferie, og det er samtidig begyndelsen på en travl sommer for Storebælt.

"Vi har forberedt os godt på sommertrafikken og er klar til at betjene vores kunder og sikre, at trafikken igen i år afvikles uden problemer. Der er sat ekstra mandskab ind i banerne for at minimere ventetiden mest muligt", siger chef for betalingsanlæg Jens Kjær Nielsen.

Trafikken på broen er stadig stigende i forhold til sidste år, og Storebælt forventer i de travleste timer at betjene op til 5.200 biler, hvilket er knap 300 flere end sidste sommer. På dagsbasis ventes trafik på helt op til 46.000 biler.
 
De allerstørste rejsedage ventes at blive lørdagene i slutningen af juli, især mellem timerne 10 og 14. Vil man undgå risiko for ventetid, er det derfor en god idé at køre på andre tidspunkter af dagen. Samtidig kan det betale sig at anskaffe en BroBizz, da det er den absolut hurtigste betalingsform med minimal risiko for at ende i en kø.

Fra starten af juli og godt en måned frem bringer Storebaelt.dk hver uge en opdateret trafikmelding for den kommende weekend, som også indeholder en aktuel grafik til download.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.