• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juni 2008 - Porsche

2 x 911 til 2 mio. kr.

Avanceret firehjulstræk og dobbeltkobling i Porsche Carrera 911 4 og 4S

Har man et par mio. kr. til overs, er Porsche Carrera 4 og 4S en mulighed. Har man et par mio. kr. til overs, er Porsche Carrera 4 og 4S en mulighed.

Porsche
Kun få uger efter at den nye Porsche 911 med det klassiske baghjulstræk er blevet præsenteret, kommer modellerne Porsche 911 Carrera 4 og Carrera 4S begge med firehjulstræk nu på markedet - både som coupé og cabriolet.

En lang række nye teknologier i motor, gearkasse og  drivlinje sikrer en endnu større køreglæde med et langt lavere brændstofforbrug. Det er i særdeleshed det elektronisk styrede firehjulstræks præcision og hurtige reaktion, der tilbyder en mere intens køreoplevelse, frem for alt sammen med den ligeledes nye motor med direkte benzinindsprøjtning og PDK Porsche dobbeltkobling, som kan fås som option.

Den nye motors karakteristika taler for sig selv: Afhængigt af modellen, tilbyder den nye Porsche 911 Carrera op til 8,5 pct. mere ydelse, op til 12,9 pct. forbedret brændstoføkonomi og 15,4 pct. lavere CO2-udslip. 3,6-liters motoren har med ekstra 20 hk nu i alt 345 hk. Samtidig kører en Porsche 911 Carrera 4 coupé med PDK 9,9 km/l. Forbedringerne i  Porsche 911 Carrera 4S med 3,8 liters motor taler ligeledes deres eget tydelige sprog: 385 hk, hvilket er 30 flere  end tidligere og en kørselsøkonomi i en Porsche 911 Carrera 4S cabriolet på 9,3 km/l.

I den nye generation af Porsche 911 Carrera 4 og Carrera 4S erstatter det elektronisk styrede PTM Porsche Traction Management det tidligere firehjulstræk med Visco lamelkobling. Systemet, der blev udviklet til 911 Turbo og modificeret til Carrera modellerne, kombinerer Porsches typiske køreglæde med endnu mere kørestabilitet og bedre vejgreb. Desuden er styringen blevet forbedret af det standardmonterede mekaniske differentiale bagtil.

De nye sportsvogne kan enten leveres med manuel sekstrin gearkasse eller med PDK (Porsche dobbeltkobling), som erstatter den tidligere automat gearkasse Tiptronic S og tilbyder et endnu hurtigere gearskifte med et lavere forbrug. Med PDK kan der skiftes elektrohydraulisk mellem syv gear uden at slække det mindste på vejgrebet eller trækkraften.

Den nye generation af Porsche 911 modelrækken skiller sig ud ved de diskrete men tydelige ændringer i lygteteknologien for og bag. De nye Porsche 911 Carrera modeller leveres alle med bi-xenon forlygter og nyt LED-kørelys. Baglygterne, der også har fået et nyt design, har ligeledes LED teknologi. Desuden tilbydes der for første gang dynamisk kurvelys som option.

Samtlige Carrera 4 modeller kan kendes på det muskuløse og karakteristiske bagparti, der er 44 millimeter bredere end på modellerne med træk på kun to af hjulene.  En ny refleksblænde
mellem LED baglygterne giver bilens bagende en endnu mere dynamisk karakter.

Det nye PCM, Porsche Communication Management, med touchscreen har lettet betjeningen af det delvist optionale navigations-, informations- og audiosystem. Desuden er PCM nu kompatibel med Bluetooth, USB og iPod.

De nye Porsche 911 Carrera modeller kan ses hos de autoriserede Porsche Centre til efteråret 2008.

Pris for  Porsche 911 Carrera 4 inklusive danske afgifter og moms fra kr. 1.902.224,-
Pris for Porsche 911 Carrera 4S inklusive danske afgifter og moms fra kr. 2.144.044,-

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.