• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juni 2008 - Toyota

Sol Plus med ekstraudstyr

Mere udstyr for de samme penge i Toyota Avensis Sol Plus

Toyota Avensis Sol Plus fås bl.a. som sedan og stationcar. Toyota Avensis Sol Plus fås bl.a. som sedan og stationcar.

Toyota
Toyotas populære familiebil Avensis introduceres nu med endnu mere udstyr, og det er til en merpris, som alle kan være med på. Det kommer nemlig ikke til at koste køberen en krone ekstra. Avensis Sol Plus hedder den nye udstyrsvariant, der indeholder ekstraudstyr til en værdi af 25.000 kr.

Det nye udstyr omfatter en Bluetooth-enhed i rattet, så man kan koble sin mobiltelefon direkte til bilens højtaleranlæg, og man får også en integreret seks-disc multi cd-skifter, som gør det muligt automatisk at skifte mellem op til seks cd’er uden at skulle fjerne fokus fra kørslen. Avensis Sol Plus har desuden Xenon-lygter med automatisk niveauregulering, og vælger man stationcarudgaven, får man yderligere mørktonede bageste sideruder og bagrude, mens Sedan og Liftback-versionen har solgardin i bagruden. 
    
Avensis er en af Toyotas mest populære modeller. Den er komfortabel og rummelig, og den er velegnet til at være såvel familie- som firmabil. De seneste år har den konstant ligget godt i de danske salgsstatistikker.

Avensis Sol Plus fås i den nye udstyrsvariant til en pris fra 343.499 kr. eksklusive leveringsomkostninger.

I forbindelse med introduktionen tilbage i 2003 blev Avensis testet af Euro NCAP og blev ved den lejlighed tildelt de maksimale fem stjerner for sit høje sikkerhedsniveau. Fører og passagerer er godt beskyttet af en stærk sikkerhedskabine samt bilens syv airbags, hvis uheldet skulle være ude. Derudover er  antiudskridnings-systemet VSC (Vehicle Stability Control) standard i alle Avensis-varianter.
 
Toyota tilbyder endvidere tre års totalgaranti, og der er mulighed for at finansiere bilen via en Toyota Flex-aftale, hvor kunden bl.a. tilbydes en fast tilbagekøbspris efter tre år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.