• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juni 2008 - MGCC

Sportsvogne i Skåne

Tag til Skåne og se klassiske biler i racerløb

4. til 6. juli kan biler som denne ses i race på Ring Knutstorp 4. til 6. juli kan biler som denne ses i race på Ring Knutstorp

MGCC
Den 4. til 6. juli afholdes Svensk Sportsvognsmeeting for 35. år i træk. Det er Skandinaviens største arrangement af sin slags, et træf for bilentusiaster i almindelighed og sportsvogns ditto i særdeleshed.

Og det er ikke bare et træf. Det drejer sig også om omfattende racerløb på Ring Knutstorp, som ligger naturskønt for foden af Söderåsen i Midtskåne - en bane, som har den rette, næsten britiske intimitet.

Svensk Sportsvognsmeeting, populært forkortet til SSM, byder på intet mindre end tolv racerløb for sportsvogne af snart sagt alle stilarter og årgange. Fra legendariske Bugatti–biler fra først i trediverne til den nye Ginetta Cup-klasse, som på bare et år er gået fra nul til 28 førere, deriblandt tre kvinder!

Derudover drejer det sig i øvrigt om både historiske biler og betydeligt nyere sportsvogne og oven i købet nogle racerklasser. I alt regner arrangørerne MGCC med op imod 200 konkurrencedeltagere.

"Jeg vil vove den påstand, at præcis dette miks af biler er hemmeligheden bag SSM’s succes", siger den projektansvarlige Per Broberg, som selv er bilentusiast og deltager med en hurtig Lotus Elan fra tresserne.

"Både førere og publikum trives. SSM er uden tvivl et familievenligt arrangement. Det vidner ikke mindst lørdagens sportsvognsrally om med op imod 200 deltagende biler, som i år starter fra småbådshavnen i Höganäs og kører en tur på ca. 100 km på mindre veje til målet på Ring Knutstorp. Når de er vel ankommet på Ring Knutstorp, bliver de deltagende biler stillet op til en interessant udstilling til publikums fornøjelse", tilføjer han.

Der findes også mange andre interessante ting rundt om banen. Udstilling af nye biler og et omfattende marked, hvor købetrangen kan blive stor, hvis man synes om modelbiler for store og små, biltilbehør, motorbøger og alt andet, som kan tænkes relevant for bilhobbyen.
 
Læs mere på  http://www.mgcc.nu

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.