• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. juli 2008 - VW

Lej Polo for 1.999 kr.

Endelig går også VW ind på privatleasingmarkedet

Nu kan man som privatperson lease en VW Polo. Nu kan man som privatperson lease en VW Polo.

VW
Volkswagen er netop trådt ind på det spæde, danske privatleasingmarked. Som første udspil tilbyder Volkswagen sine kunder at lease en Polo til 1.999 kr. pr. måned.

Hvis privatleasing vinder interesse hos de danske forbrugere, er det ikke usandsynligt, at Volkswagen i fremtiden også vil tilbyde andre modeller i privatleasing.

Med i leasingaftalen hører fuld serviceaftale i samtlige 36 måneder, som aftalen løber. Dertil kommer 45.000 fri kilometer og naturligvis en erstatningsbil ved eventuelle reparationer. Som noget særligt har Volkswagen indgået aftale med Shell således, at leasingkunderne også får et Shell brændstofkort med rabat - 0,25 kr./l på benzin og 20 pct. rabat på bilvask.

Med privatleasing er det Volkswagens intention at gøre bilejernes hverdag lettere. Her får man nemlig én regning pr. måned, og man skal så hverken bekymre sig om service, syn eller gensalgsværdi. Volkswagen er overbevist om, at det netop er elementer, der er tiltrækkende  for mange danskere. I en travl hverdag, kan dette være nogle af de ting, der gør det hele lidt lettere.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.