• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. juli 2008 - Honda

Roadster fra Honda

Miljørigtig sportsvogn fra Honda vist som "studiemodel" i London.

Honda OSM - en miljøvenlig sportsvogn, dog kun som studie. Honda OSM - en miljøvenlig sportsvogn, dog kun som studie.

Honda
Honda afslørede i går den 22. juli på British International Motorshow i London en ny roadster, der kombinerer skønhed med miljøvenlighed. Der er dog kun tale om en såkaldt "åbent studie model", som Honda angiveligt ikke har planer om at sætte i produktion. Men den har man jo hørt før...

OSM, som modellen kaldes efter forbogstaverne i Open Study Model, har to sæder og låner teknologi fra hybridbilerne CR-Z og FCX Clarity. Med den ny model vil Honda gerne vise, at en miljøvenlig bil godt kan se godt ud, være sporty og være sjov at køre i, udtaler projektleder Andreas Sittel fra Hondas europæiske udviklings-og designafdeling i Offenbach, Tyskland.

Kodeordene for modellen har været "rent og dynamisk", hvorfor den har fået enkle, runde linjer, integrerede forlygter. I kabinen skal der ikke være en overflod af instrumenter, og føreren vil kun få de mest vigtige instrumenter i sit synsfelt. Bagtil strækker baglygterne sig som en lang, ubrudt stribe rundt om den buttede bagende.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.