• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. juli 2008 - Renault

Hidsig Mégane R26.R

Specialmodellen Renault Mégane R26.R slår rekord på Nürburgringen.

Renault Mégane R26.R - 237 km/t på toppen. Renault Mégane R26.R - 237 km/t på toppen.

Renault
450 nummerede eksemplarer vil der blive produceret. Så det er bare med at blive skrevet på ventlisten, hvis man vil have fat i den hidsige Renault Mégane R26.R.
Special-modellen, hvis to-liters motor yder 230 hk og når 0-100 km/t på seks sekunder, er blevet strippet for bagsæder, alle airbags undtagen førerens, tågelygter, klimaanlægget, lydisolerende materiale og meget andet for at slippe af med 123 kilo. Men så kører den også 237 km/t på toppen og har været i stand til at slå rekorden for forhjulstrukne biler på Nürburgringen i tiden otte minutter og 17 sekunder. Vægttabet gavner også benzinøkonomien, der siger pæne 11,8 km/l.
Modellen, der vises på motorshowet i London i disse dage, kommer på gaden til oktober. Den er en gadeudgave af den racer, som Renaults Megane F1 Team R26 kørte med. Bilen kan bestilles med sikkerhedsbur.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.