• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. august 2008 - Ford

Ford Ka i ny Bond-film

Den ny Ford Ka kommer med i Quantum of Solace med Daniel Craig og Olga Kurylenko

Olga Kurylenko på vej til sin Ford Ka i 007-filmen Quantum Solace. Olga Kurylenko på vej til sin Ford Ka i 007-filmen Quantum Solace.

Ford /Bilpriser.dk
Den ny og smækre Ford Ka kommer med i den næste James Bond-film, der netop nu indspilles i Panama under titlen Quantum of Solace.
Ford'en bliver ikke agent 007's firmabil, men den køres i filmen af den mindst lige så smækre skuespiller Olga Kurylenko. Hun spiller Camille, en kvinde som har sin helt egen mission, og som hurtigt bliver en utraditionel allieret for James Bond, alias Daniel Craig.
Ifølge Ford er bilen et oplagt valg, da den passer til figuren Camille, der er eventyrlysten, individualistisk og moderne.
Ford havde også held til at få produktplaceret en Ford i Casino Royale fra 2006 med Mads Mikkelsen. Det var en Ford Mondeo.
Quantum of Solace får premiere i Frankrig og Storbritannien den 31. oktober. Ford Ka har premiere på Paris Motor Show den 2. oktober.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.