• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. august 2008 - Peugeot

Dansker går videre

Den 30-årige danske bildesigner Michael Witus Schierup med i Peugeot-finale

Michael Witus Schierups projekt går videre i designkonkurrencen. Michael Witus Schierups projekt går videre i designkonkurrencen.

Peugeot
Peugeots 5. internationale designkonkurrence, som blev skudt i gang ved Bejing Motor Show 20. april i år, går nu ind i den afgørende fase, hvor internetbrugere over hele verden får mulighed for at stemme på deres favoritprojekt. Danmark er igen i år repræsenteret blandt de 29 udvalgte projekter, som netop er offentliggjort på www.peugeot.com.

Peugeot har inviteret unge designere verden over til at forestille sig Peugeot i fremtidens globale storby. Koncept-bilen skal afspejle Peugeots stil og samtidig repræsentere nøgleværdierne i det 21. århundrede: Miljøbevidsthed, social harmoni, interaktiv mobilitet og økonomisk effektivitet.

Der har været en overvældende interesse for Peugeot Designkonkurrence 2008. Peugeot har modtaget 2500 projekter fra 95 forskellige lande, hvilket viser, at dette års tema har inspireret kreative designerspirer over hele verden til at give form til deres visioner om en by-bil i fremtidens storbyer, der er mere fleksibel, mere praktisk, mere økonomisk, men især også mere sjov og individuel.

De 30 projektforslag, der er udvalgt blandt de 2.500 projekter, repræsenterer de forskellige kulturer i vores globale samfund. Fra enkeltheden i det indiske Globe-projekt til kompleksiteten i det tyske Rugir-projekt og det praktiske aspekt i det kinesiske Oxo-projekt.

Også Danmark er repræsenteret blandt de 29 udvalgte projekter, og den 30-årige danske bildesigner Michael Witus Schierup, der netop er færdig på Dansk designskole, kan se frem til Peugeot Danmarks hovedpræmie, som er en tur til Shanghai Motor Show 2009.

De 29 projekter er offentliggjort på www.peugeot.com og det er muligt at stemme på sin favorit indtil den 16.september 2008. Hver internetbruger har én stemme og ved at deltage i afstemningen er man automatisk med i lodtrækningen om 20 styk XBOX 360-spillekonsoler.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.