• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. august 2008 - Mazda

Mazda brager frem

Mazda har øget salget med 55 procent i Danmark

Mazda 2 er med til at give Mazda i Danmark et salgsplus på 55 pct. Mazda 2 er med til at give Mazda i Danmark et salgsplus på 55 pct.

Mazda
Mazda er et af de bilmærker, der øger salget hurtigst i Europa i øjeblikket. I juli steg salget med 28 procent, og fra årsskiftet til og med juli måned er Mazdas salg steget med 20 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Mazda solgte 27.700 biler i Europa i juli og 220.500 biler i perioden fra årsskiftet til og med juli, hvilket er ny rekord for Mazda i Europa. Den største salgsstigning står Rusland for. I juli steg salget med hele 83 procent, og alt peger nu på, at Rusland overtager Tysklands rolle som Mazdas største marked i Europa allerede i indeværende år.

Også i Danmark går det godt for Mazda. Salget af Mazda personbiler er øget med hele 55 procent i årets første syv måneder. Resultatet er en markedsandel til Mazda på 5 procent mod 3,4 procent i samme periode sidste år.

Globalt set øger Mazda også. Produktionen i første halvår 2008 steg med 13,5 procent til 707. 857 biler. En stor del af fremgangen skyldes Mazda2, der har oplevet en produktionsstigning på over 200 procent samt Mazda6, der er produceret i 50 procent flere eksemplarer.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.