• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. september 2008 - Suzuki

Suzuki-fremstød

Suzuki-importøren klar med særtilbud på Splash, Swift og SX4

Suzuki Splash får aircondition, Swift kan leases og SX4 fås med forsikring. Suzuki Splash får aircondition, Swift kan leases og SX4 fås med forsikring.

Suzuki
Med de stigende brændstofpriser er der større fokus på brændstofforbrug end nogensinde, og der er mange penge at spare ved at vælge biler, der kører længere på literen. Men derfor behøver man jo ikke give køb på plads, køreglæde og komfort, mener Suzuki-importøren, der i den kommende weekend den 6. og 7. september holder åbent hus for modellerne Splash, Swift og SX4.

De stigende brændstofpriser har fået folk til at kigge nærmere på bilernes brændstofforbrug, når der skal disponeres et nyt køretøj til familien. Og der kan også spares en del penge ved at vælge rigtigt. Den gennemsnitlige bil i Danmark årgang 2003 – 2007 kører 15,61 km/l i henhold til EU-normen. Hvis denne gennemsnitsbil udskiftes til en bil med et forbrug på f.eks. 20 km/l, kan man for de samme penge få næsten 30 pct. flere km.

Men modsat hvad mange tror, behøver man ikke lade sig nøje med en lille, spartansk udstyret bil med en begrænset motorkraft for at opnå en sådan besparelse. Suzuki, som er verdens førende producent af små, kompakte biler, har en række forskellige modeller at vælge imellem, hvor man både kan få fornuftig brændstoføkonomi og masser af plads, køreglæde og komfort.

Suzuki Splash får aircondition til kr. 6.000

Den ny Suzuki Splash, som blev introduceret i maj måned, er allerede blevet en stor succes i Danmark. Og det forstår man godt, når man kigger nærmere på bilens overraskende rummelighed – ikke mindst på bagsædet, hvor pladsforholdene er imponerende. Alligevel klarer Splash med benzinmotor op til 20 km/l ved blandet kørsel, mens dieselversionen kører 22,2 km/l. Så selvom man vil spare på dråberne, behøver man ikke undvære en rummelig kabine.
I weekenden introduceres Splash i øvrigt i en række udgaver med aircondition til en merpris af kun kr. 6.000. Billigste version med aircondition bliver således en Splash 1.0 GLS til 134.990 kr. Udover aircondition har den også 6 airbags, ESP, airbag cut-off i højre side, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås, el-sidespejle med varme og integreret CD-radio med ratbetjening.

Mange køreglade kilometer for få kroner

Suzuki Swift, der er en af de bedst sælgende biler på det danske marked, kan i dieseludgaven fra weekenden leases af private med en førstegangsydelse på kun kr. 10.000. Leasing giver en forudsigelig økonomi, idet den månedlige leasingydelse inkluderer alt fra dæk til serviceomkostninger, afskrivninger, Falck abonnement etc. For en månedlig ydelse på kun 2.995 kr. kan man komme til at køre Swift diesel. Uden overraskelser i økonomien.

Få plads til hele familien – og kør alligevel op til 18,9 km/l

Selvom man har behov for en familiebil, behøver man ikke lade sig nøje med en kedelig og tørstig en af slagsen. I Suzuki SX4 får man nemlig en sporty og alsidig familiebil, som rummer hele familien og alligevel kører op til 18,9 km/l. I lighed med de øvrige Suzuki modeller er udstyret selv fra basisversion i orden, og så kan man i weekenden oven i købet få første års forsikring med i prisen. Så udover at spare på dråberne kan man også spare på udgifterne til forsikring.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.