• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. september 2008 - Hyundai

i30 nu med filter

Hyundai i30 har i nyeste udgave en endnu grønnere profil. Kan nu køre 22,2 km/l.

Hyundai i30 CRDI 90 hk har nu partikelfilter og kan køre 0,9 km længere på literen. Hyundai i30 CRDI 90 hk har nu partikelfilter og kan køre 0,9 km længere på literen.

Hyundai
Partikelfilter er nu standard i alle Hyundai i30 dieselmodeller. Partikelfilteret har indtil nu været standard på alle stationcarvarianterne af Hyundai i30cw samt 5-dørs varianterne med 115 HK. Nu er det også muligt at få dieselpartikelfilter til Hyundai i30 CRDi med 90 HK, hvilket bliver standard i Danmark. Dette vil normalt have betydet en merpris for forbrugerne, men Hyundai har valgt at prisen fastholdes. Dermed kommer det både miljøet og forbrugerne til gode.
 
I samme forbindelse er der optimeret på motoren, så alle Hyundai i30 CRDi med 90 HK nu kører op til 22,2 km/l (blandet kørsel jf. EU-normen), hvilket er en forbedring på 0,9 km/l. Hyundai’s dieselmotorer har en meget effektiv forbrænding og dermed udnyttelse af brændstoffet. Det skyldes blandt andet, at diesel/luft blandingen sprøjtes ind i motoren ved et meget højt tryk. Resterende partikler opsamles i partikelfilteret, hvor det efterfølgende forbrændes. Dermed mindskes bilernes påvirkning af miljøet.

Hyundai i30 1.6 CRDi Classic (90 HK) med partikelfilter er allerede i landet, og prisen er fortsat 196.395 kr. Modellen er i forvejen rigt udstyret med blandt andet aircondition, integreret radio/cd med ratbetjening og iPod tilslutning samt selealarm til alle 5 passagersæder og altså nu også partikelfilter.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.