• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. september 2008 - Nissan

Tre Nissan-nyheder i Paris

Nissan viser Nuvu, Pixo og ny Note på Paris-udstillingen

Den ny Nissan Note. Foto: Nissan Den ny Nissan Note. Foto: Nissan

Nissan / Bilpriser.dk
Verdenspremiere på en futuristisk konceptbil, en helt ny Nissan og ny udgave af en eksisterende model. Det er højdepunkterne hos Nissans 2008 Paris Motor Show

Nuvu
Med Nuvu sammenfatter Nissan sin vision for urban transport i fremtiden. Nuvu er en kompakt – kun tre meter lang – konceptbil med en unik 2+1 sæders løsning og en billedliggørelse af, hvilken type bil vi kommer til at køre i løbet af det kommende årti.
Nuvu er eldrevet og retter sig mod byboere, der ikke vil gå på kompromis med deres personlige frihed, men anerkender at der er behov for en markant ændring i måden, vi transporterer os rundt i byen på.
Nuvu får blandt andet energi fra solceller i sit glastag. Nuvu er ikke identisk med den eldrevne bil, som Nissan har annonceret introduktion af i USA i 2010 og globalt i 2012 - men en del af teknologien vil være identisk i de to biler.

Pixo
Den nye Pixo er endnu et eksempel på Nissans fokus på kompakt urban transport med en stærk grøn profil. Pixo er en nemt tilgængelig bil med lav udledning og lavt forbrug til en attraktiv pris. Og med fem døre, fire regulære sæder, en rummelig kabine og god plads til baggagen er Pixo langt fra en mikro-bil. Motoren er en livlig 1,0 liters på tre cylindre.
Pixo konstrueres i Indien i et samarbejde med Suzuki Motor Corp og kommer på markedet sidst på foråret 2009.      

Fornyet Note
For at bevare Nissan Notes position som en af de mest rummelige, innovative og populære kompakte biler på markedet, har bilen gennemgået en række forbedringer. Blandt andet har fronten fået ny kølergrill, ny kofanger og nye lygter. Note har desuden for at højne kørekomforten yderligere fået en ny strammere affjedring.
På motorsiden vil Note fra september kunne fås med en 1,5 liter dCi motor, der kun producerer 119g CO2 pr. km, formentlig fra Renault.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.