• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. september 2008 - Business.dk

Store forskelle på billån

Ved køb af en Toyota Auris er importørens lån billigst

Ved køb af en Toyota Auris er importørens lån billigst, viser miniundersøgelse. Ved køb af en Toyota Auris er importørens lån billigst, viser miniundersøgelse.

Business.dk /Penge & Privatøkonomi
Der er stor forskel på de samlede låneomkostninger, når en ny bil til 250.000 kroner skal finansieres, skriver business.dk på baggrund af tal fra Penge & Privatøkonomi.

Penge & Privatøkonomi har sammenlignet priser fra banker og bilfinansieringsfirmaer. Man er gået ud fra en Toyota Auris uden pant til 250.000 kr. Den billigste finansiering i sammenligningen tilbyder Toyota Financial Services med 51.047 kroner i samlede omkostninger på finansieringen, mens en kunde i Nordea med status af Fordel+ kunde skal af med 64.284 kroner i samlede omkostninger ud over bilens pris. Det giver en forskel på 21 procent.

Billån uden pant er blevet mere og mere almindeligt i takt med de senere års højkonjunktur - der ganske vist nu er afløst af lavkonjunktur - og lav arbejdsløshed. Hvert andet billån hos nogle finansieringsselskaber sker nu uden pant, og det sparer låntager for afgift til pantsætning - en udgift, der i modsætning til renter ikke kan trækkes fra i skat, vil vi her fra Bilpriser.dk lige pointere.

Priserne:


Toyota Financial Services: 51.047 kr.
Peugeot Finans: 54.595 kr.
Semler Fleet: 59.099 kr.
DIBA: 54.798 kr.
Danske Bank, laveste/højeste: 60.764 kr./86.552 kr.
Nordea (Fordel +kunde): 64.284 kr.

Tjek billån her: www.bilpriser.dk/billaan/

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.