• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. september 2008 - Škoda

Vinderbil til Rønne

Vinderen af Škoda Octavia er fundet hos Autohuset Bornholm

Steen F. Hueg og hans kone Hanne fik overrakt bilen af Flemming Koch og  marketingchef Peter Lorenzen. Steen F. Hueg og hans kone Hanne fik overrakt bilen af Flemming Koch og marketingchef Peter Lorenzen.

Škoda
Škoda udloddede en Škoda Octavia i en stor landsdækkende konkurrence for to uger siden i anledningen af, at Team CSC Saxo Bank i suveræn stil vandt årets Tour de France og viste fornemme præstationer undervejs. 

For at vinde den Octavia, der var sat på højkant, skulle man besøge en Škoda-forhandler og prøvekøre en Octavia. Netop Škoda Octavia havde en betydelig rolle i løbet, da Team CSC Saxo Bank følgebilerne og sportsdirektørbilerne alle var denne model.

Det gjorde Steen F. Hueg fra Allinge. Og godt han besluttede sig for at lægge vejen forbi Autohuset Bornholm i Rønne. For da lykkens gudinde trak vinderen, kom Steen F. Huegs navn op af posen. Den glade vinder fra Bornholm er naturligvis også meget tilfreds med, at han besøgte Autohuset Bornholm og prøvekørte en Octavia.
"Det havde jeg nok ikke lige regnet med, men man ved jo aldrig. Og jeg måtte da også have gentaget det et par gange, da Škoda ringede til mig og fortalte, at jeg havde vundet bilen", siger Steen F. Hueg.

Škoda er det 7. største personbilsmærke herhjemme, og familiebilen Fabia er stadig den mest solgte bil i 2008.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.