• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. oktober 2008 - Fiat Danmark

Fiat 500 by DIESEL

Unik version af Fiat 500

Den nye Fiat 500 by DIESEL præsenteres i weekenden Den nye Fiat 500 by DIESEL præsenteres i weekenden

Fiat og DIESEL 
Fiat og tøjmærket DIESEL lancerer nu en helt ny Fiat 500 by DIESEL. De to ærkeitalienske virksomheder har skabt en helt unik version af den populære Fiat 500. De første Opening Edition udgaver sælges kun i fem lande, og Danmark er blevet særlig udvalgt som et af de fem lande. Bilen kan opleves i Danmark for første gang i weekenden.

Italiensk fra top til bund
Det kan ikke blive mere italiensk, og der bliver med stor sandsynlighed rift om de første 20 eksemplarer af Fiat 500 by DIESEL Opening Edition, der sættes til salg i Danmark. Bilen er bygget over en Fiat 500 1.2 Sport med den økonomiske 69 hestes benzinmotor, men by DIESEL er helt sin egen. Fiat 500 by DIESEL har specialdesignede fælge, gearstang, lækkert indtræk med DIESEL effekter, specielle sidespejle og dørhåndtag. Udover det i forvejen righoldige Sport-udstyr byder 500 by DIESEL yderligere på 16” alufælge, glastag og Interscope® lydanlæg. Endelig er metallak inklusiv i prisen, og farven er udviklet eksklusivt til 500 by DIESEL.

Rå og lækker
”Der er tale om en helt utrolig flot Fiat 500. Designerne fra Fiat og DIESEL har virkelig kælet for selv den mindste detalje. Hvis man troede, at en Fiat 500 ikke kunne være rå, så må man tro om igen, for det er den!” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S. Hos Fiat er glæden stor over, at Danmark er blevet særlig udvalgt i forbindelse med lanceringen af Fiat 500 by DIESEL.

Lanceres i fem lande
”Vi er selvfølgelig stolte over, at Danmark sammen med blot fire andre lande; Italien Frankrig, Tyskland og Schweiz er blevet særligt udvalgt i forbindelse med lanceringen. Danskerne har taget utrolig flot imod den nye Fiat 500, som er blevet en rigtig folkebil, præcist som vi håbede på, og det vil man gerne støtte op om fra Italien. Samtidig er Københavns position som modehovedstad i Norden noget, der passer godt for både Fiat og DIESEL.” siger Steffen Holm.

Bilen vises første gang for offentligheden i denne weekend, når DIESEL fejrer sin 30 års fødselsdag i København. Herefter vil et eksemplar af bilen blive udstillet i DIESELS flagship-store på Købmagergade i København i en måned.

Er du fristet?
Ønsker man at få fingre i en Fiat 500 by DIESEL, skal man skynde sig ind på www.500bydiesel.com, hvor alt salg af de første Opening Edition udgaver finder sted. Prisen for en Fiat 500 1.2 by DIESEL er kr. 194.990, og så får man en bil, der nærmest er dømt til at blive et samleobjekt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.