• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. oktober 2008 - Mitsubishi Danmark

Ny Lancer SportBack

Mitsubishi præsenterer ny Lancer-udgave

Den nye Mitsubishi Lancer SportBack Den nye Mitsubishi Lancer SportBack

Mitsubishi 
I weekenden 25. og 26. oktober præsenterer landets Mitsubishi forhandlere den nye Lancer SportBack. Det markeres med gode tilbud på tilbehør og ikke mindst en konkurrence om at komme op at flyve med en jetjager.

Prisen holdes
Mitsubishi Lancer har allerede kørt på landevejene i Sedan-udgaven siden marts måned i år. Med gode, sportslige køreegenskaber og en startpris på lige under 240.000 kr. for en 1.8 liters motor med 143 hk er den blevet vel modtaget af kunderne.

Forventningerne til den nye SportBack er dog endnu højere, da fem-dørs udgaverne generelt er mere populære i Danmark. Som Sedan-udgaven kommer SportBack ligeledes med en 1.8 liters motor. Og med en startpris på kr. 242.995 er der grobund for begyndelsen på endnu en succes. I 2009 vil begge modeller yderligere kunne fås med Mitsubishis helt nye program af dieselmotorer.

Standardudstyr for alle pengene
Der er ikke sparet på udstyret i standardmodellen, hverken når det gælder komfort eller sikkerhed. Blandt andet fås fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot, læderrat, alu-fælge, syv airbags, ESP og bluetooth, så telefonen kan tilsluttes direkte til bilen.

Praktisk med fleksibelt bagagerum
Fem-dørs modeller er normalt meget populære - og ikke uden grund. Den store bagklap giver flere muligheder for udnyttelse af bagagerums-pladsen. Og i Lancer SportBack er der flere smarte detaljer. Blandt andet en plade, der giver en ”løftet” bund, således at varer m.v. kan sættes ind og tages direkte ud i samme højde som bagklappen. Kapaciteten i bagagerummet er: med ”løftet” bund - 288 liter, uden løft af bunden: 344 liter og med bagsæderyglæn slået ned hele 1349 liter. At sæderne så samtidig slås ned ved blot at trække i et håndtag i bagagerummet, gør det meget nemt at udnytte denne sidste mulighed. Altså stor fleksibilitet i forhold til hverdagens forskellige behov.

Inspireret af en jetjager
Designet på fronten på den nye Lancer SportBack er inspireret af en jetjager, som Mitsubishi koncernen på verdensplan også producerer. Herfra er idéen kommet til konkurrencen, hvor man kan vinde en tur med en jetjager. Efter sigende skulle det være den ultimative adrenalin oplevelse. Betingelser for at deltage i konkurrencen kan ses hos den lokale Mitsubishi forhandler i åbent hus weekenden eller på www.lancer.dk.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.