• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. november 2008 - Peugeot

107 smiler videre

Faceliftet og mere økonomisk Peugeot 107 klar til det danske marked i januar.

Den faceliftede Peugeot 107. Den faceliftede Peugeot 107.

Peugeot
Peugeot kan nu præsentere en ny udgave af den lille rappe bybil Peugeot 107, som blev introduceret på det danske marked i 2006 og kørte direkte ind i danskernes hjerter.
De danske bilejere faldt hurtigt for 107´erens mange kvaliteter, og den blev i 2006 kåret af FDM/Motor som Danmarks økonomibil nr. 1. Den er siden solgt i knap 7.000 eksemplarer og har været en dominerende spiller i den lille klasse. Med en længde på 3,43 m og en venderadius på kun 9,46 m er Peugeot 107 løsningen på bytrafikkens udfordringer.

Den nye Peugeot 107 har fået et skarpere frontdesign, men har bevaret sit karakteristiske smil. Begge udstyrsniveauer (Comfort og Comfort Plus) har fået en ny front med nydesignet kølergitter med netmønster og kofanger med en chrome-liste. Som et andet nyt designelement har 107 desuden fået luftindtag i siderne på forkofangeren, hvilket gør det muligt at eftermontere tågeforlygter.

107 med attitude

107 har attitude og med to helt nye farver, Blå Electra og Orange Mandaline, er der mulighed for at skille sig ud i byen. En ekstra detalje er desuden nye Cordouan 14 tommer hjulkapsler. Interiøret er originalt og funktionelt med et retro-look. Comfort Plus-niveauet tilbydes nu med et nyt indtræk i sort stof med sølvgrå mønster og som noget nyt er der mulighed for
Alcantara trim, hvilket udover indtrækket indbefatter læderrat og lædergearknop.
På komfortsiden er der på flere punkter arbejdet endnu mere med støjdæmpningen, og især når det kommer til miljøområdet, er den nye 107 med helt fremme. Den lille bybil, som i forvejen er blandt Danmarks mindst CO2-udledende personerbiler har reduceret sit brændstofforbrug og dens 1,0 liters benzinmotor udleder nu kun 106 g CO2 pr km.

Højt sikkerhedsniveau
Den nye Peugeot 107 vil ligesom sin forgænger have ESC på begge niveauer som standard. Den har et højt sikkerhedsniveau med bl.a. EBD (elektronisk bremsekraftfordeler), ABS, seks airbags (to frontairbags, to frontsideairbags og to gardinairbags), selealarm ved førersæde og sammentrækkelig ratstamme. 107´eren opnåede således også fire stjerner i EuroNCAP´s
sikkerhedstest og understreger, at en lille by- og pendlerbil sagtens kan være handy og samtidig have et højt sikkerhedsniveau.
Med et mere markant design, mere komfort og en overbevisende brændstoføkonomi er den nye Peugeot 107 parat til at male byen rød. Den introduceres i Danmark til januar 2009.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.