• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. november 2008 - Opel

Opel bedste tysker

Opel har styrket sit ry som kvalitetsbil væsentligt i hjemlandet.

Opel Astra fremhæves af AutoBild for sin driftssikkerhed. Foto: GM Opel Astra fremhæves af AutoBild for sin driftssikkerhed. Foto: GM

Opel
Opel bedste tyske bilmærke
I en undersøgelse af bilkøberes tilfredshed med deres bil har det tyske bilblad AutoBild spurgt over 23.000 bilister, hvor tilfredse de er med deres bil.
I undersøgelsen er Opel det bedste tyske mærke og ligger totalt nummer fire på listen af i alt 22 forskellige bilmærker. Undersøgelsen vurderer blandt andet bilernes driftssikkerhed, holdbarhed og kundernes tilfredshed med bilerne, der er mellem 3 og 7 år gamle.

Astra kørte 200.000 km uden problemer
Som et positivt eksempel på kvaliteten hos Opel nævner AutoBild undersøgelsen en langtidstest af deres egen Opel Astra, der kørte 100.000 kilometer med upåklagelig driftssikkerhed. Bagefter lod de bilen køre yderligere 100.000 kilometer, der også blev afviklet suverænt, som AutoBild skriver.

Har selv registreret løbende fremgang
"Vi har selv gennem årene registreret en løbende fremgang i kvaliteten af vores biler, og det er rart at se, at det også afspejler sig i kundernes opfattelse.  Vores egne interne undersøgelser ligger i tråd med undersøgelsen hos AutoBild", siger adm. direktør Thomas Bruun, GM Danmark.  

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.