• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. november 2008 - Honda

5 stjerner giver prisfald

Honda Accord falder i pris efter godt EuroNCAP-resultat

Honda Accord klarede også en fingeret sidekollision godt. Honda Accord klarede også en fingeret sidekollision godt.

Honda
Honda Accord blandt de mest sikre familiebiler
Den 26 november offentliggjorde EuroNCAP sit test resultat af den nye Honda Accord, og det resulterede i et af de bedste samlede testresultater til dato for gruppen de kalder ”større familiebiler”. Med henholdsvis 5 stjerner for voksensikkerhed 4 stjerner for børnesikkerhed og 3 stjerner for fodgængersikkerhed, placerede Honda Accord sig blandt de bedste med i alt 35 point. 

Forskellige sikkerhedssystemer i forskellige Accord-modeller
Hos Honda er man meget tilfredse med testresultatet, som bekræfter at den nye Accord er førende inden for kombineret, voksen-, børne- og passagersikkerhed i segmentet for ”større familiebiler”. Honda Accord byder også på en lang række aktive sikkerhedssystemer som VSA (Vehicle Stability Assist) og TSA (Trailer Stability Assist) dette er systemer som findes i alle Accord modeller. Kunderne kan til udstyrsversionen Executive yderligere tilkøbe mere avancerede aktive sikkerhedssystemer i ADAS pakken.

Justerer selv farten i forhold til forankørende køretøjer

ADAS indeholder 3 systemer, ACC (aktiv fartpilot) der selv justerer farten/afstanden op eller ned i forhold til trafikken foran. CMBS (kollisionsbegrænsende bremsesystem) som giver advarselssignaler, strammer selen op og bremser bilen hvis man kommer for tæt på forankørende. LKAS (Aktiv vognbaneassistent) Guider dig til den rette placering på vejbanen og giver styreimpulser som aktivt mærkes i rattet hvis føreren er på afveje.

De 5 stjerner fører til prisfald på Honda Accord
De 5 stjerner giver samtidig et afslag i registreringsafgiften på kr. 3600,- som gør at Honda Accord nu har en startpris fra kr. 330.000,- som er for en Accord Sedan 2,0 Comfort med 156hk, Dual Zone klima, el-ruder foran og et forbrug på kun 13,9 km/l.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.