• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. december 2008 - Fiat Danmark

Fiat sænker prisen

Fiat satser på supermini med automatgear

Fiat Panda Ciao MTA fra 124.990 kr. Fiat Panda Ciao MTA fra 124.990 kr.

FIAT
Fiat sender Fiat Panda med automatgear på markedet til god pris
Bilsalget for de små biler i A-segmentet oplever stor vækst i Danmark, og nu bliver det endnu mere attraktivt at få fingrene i en af de små biler. Fiat introducerer nemlig Fiat Panda Ciao MTA, så man for færre penge kan komme bag rattet i en minibil med automatgear og udstyr, der normalt kun forbindes med langt større biler.

Danmarks billigste bil med automatgear

Fiat har sænket prisen på Fiat Panda Ciao MTA, så man for 124.990 kroner kan få fingre i bilen, der betegnes som den perfekte bil til byen. Rent faktisk er der tale om Danmarks billigste bil med automatgear, fem døre og ESP. Pladsen i den fem-dørs Panda er overraskende god for segmentet, og bilen er blandt de mest attraktive på markedet, hvad angår CO2-udledning. Dermed følger bilen den CO2-strategi, der har gjort Fiat til et af de bedste europæiske bilmærker med den laveste CO2-udledning. Med hele seks airbags og ESP er der også tænkt på sikkerheden i den familievenlige Fiat.

Automatgear godt i bytrafikken
”Vi er glade for at kunne tilbyde bilkøbere en god og billig familiebil med automatgear. Fiat Panda Ciao MTA har alt det, som en moderne bybil skal have. Den er driftsikker, kører langt på literen, er nem at komme rundt med i byen, og med automatgearet slipper man selv for at skulle foretage de mange gearskift, som bytrafikken kræver,” siger Steffen Holm, pressechef for Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Fiat Panda Ciao MTA er ude hos forhandlere over hele landet og slutter sig til de øvrige Fiat Panda modeller med priser fra kr. 102.990.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.