• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. december 2008 - K. W. Bruun A/S

Spar med grøn firmabil

Peugeot er enig med Bilpriser.dk - grøn firmabil kan betale sig

Peugeot
Vælg grøn firmabil til lav beskatning
I stedet for at vælge en muskelsvulmende og brændstofforbrugende bil, der lige akkurat koster det, som firmaet vil tillade, så er det økonomisk set smartere for både firma og medarbejder at vælge en "grøn" firmabil til en fornuftig penge. Dette råd fra Bilpriser.dk bekræftes nu af Peugeot-importøren.

Spar 43.200 kr. over tre år på at vælge en Peugeot 308
"Med et stilbevidst design, højt komfortniveau, rummelighed og velafstemte køreegenskaber er Peugeot 308 Stationcar en stærk udfordrer til den større firmabilsklasse. Den skiller sig ud med en særdeles attraktiv beskatning, som sammenlignet med en typisk firmabil betyder en månedlig besparelse på mere end 1.200 kr. for firmabilsbrugeren", lyder det fra Peugeot. Det er ikke færre end 43.200 gode danske kroner over tre år, kan vi lige tilføje. I stedet for at give dem til skattefar er der vel til et par gode rejser med familien.

Komfort, gode materialer og god støjdæmpning

Peugeot 308 Stationcar er et alternativt og fordelagtigt bud på en firmabil. Den henvender sig til den moderne familie og matcher samtidig behovene i firmabilklassen. Nøgleordet er eksklusiv komfort, hvilket kommer til udtryk i valget af materialer, kvaliteten og den effektive støjdæmpning.

Bremsehjlælp, ESC og syv airbags som standard
Sikkerheden i Peugeot 308 Stationcar er resultatet af Peugeots mangeårige erfaring på området kombineret med den nyeste teknologi. Ud over det sikre vejgreb kan føreren nyde godt af elektronisk bremsekraftfordeling, emergency brake assist og ESC som standard på alle udstyrsniveauer. Peugeot 308 Stationcar har desuden syv airbags som standard.

Mange forskellige udstyrsvarianter
Peugeot 308 Stationcar fås i to forskellige udstyrsniveauer: Comfort og Comfort Plus og tilbydes med fire forskellige motorvarianter: 1,4 liter benzinmotor med 95 HK, 1,6 liter benzinmotor med 120 HK, 1,6 liter HDi dieselmotor med 90 HK og 1,6 liter HDi dieselmotor med 109 HK og partikelfilter.

Peugeot 308 HID 1.6 klarer 21,3 km/l

En Peugeot 308 Comfort Plus med 1,6 liter HDi dieselmotor og 90 HK beviser, at det kan være økonomisk fordelagtigt at være miljøbevidst. Den har et brændstofforbrug på 21,3 km/l ved blandet kørsel og udleder således kun 125 g CO2 pr. km.
Den er ikke blot brændstoføkonomisk, men fås samtidig til en månedlig netto beskatning på kun 3.043 kr, hvilket er væsentligt mindre end en typisk mellemklasse firmabil, som normalt er lig med en beskatning på cirka 4.300 kr. om måneden. For firmabilsbrugeren betyder dette en månedlig besparelse på mere end 1.200 kr., og det helt uden at gå på kompromis med hverken komfort eller køreegenskaber.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.