• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. december 2008 - Semler Danmark

Ny SEAT Ibiza SportCoupé

Kan opleves til januar

Den nye SEAT Ibiza SC Den nye SEAT Ibiza SC

Semler 
Med sit dynamiske design, et gedigent interiør samt DSG7 træder den nye SEAT Ibiza SportCoupé i karakter.

SEAT lancerer 3-dørs varianten af Ibiza hos alle landets forhandlere i januar måned. 

SEAT Ibiza SC´s nye design understreger den spanske models sportslige udtryk.

Den nye Seat Ibiza SportCoupé er endelig kommet på dansk jord. Denne seneste model fra SEAT kombinerer et imponerende avantgardistisk design med dynamiske køreegenskaber og innovative motorer. Ny tilføjelse til denne serie er, at Seat Ibiza SC er den første model i sin klasse, der kan leveres med den nye DSG-gearkasse med hele 7 gear.

Med den nye kompakte Ibiza SC, understreger det spanske brand endnu engang sit dynamiske image. Tillige har Ibiza SC agile køreegenskaber uden, at man er gået på kompromis med komforten. Den sportslige udformning og kompromisløse kvalitet er to elementer, der er med til at gøre den nye spanske model til noget særligt. SEATs chefdesigner Luc Donckerwolke demonstrerer med Ibiza SC på overbevisende måde hvordan man får sportslig æstetik og hverdagens praktiske gøremål til at gå op i en højere enhed.

Dynamisk design
Designmæssigt er Ibiza SC præget af SEATs såkaldte "Arrow Design". Med lav placering af forlygter og gitter i centrum får Ibiza SC et sportsligt udtryk. Bagfra, er det særligt det markante skulderparti med de integrerede baglygter der er opsigtsvækkende. Designstilen understreger således Ibiza SC som både kompakt og sensuel.

Også i Ibiza SC´s indre er der kredset for detaljen: interiørdesignet og cockpittets konstruktion, ventilationsdysserne og konsollen med en helt ny generation af radioer, bl.a. med mulighed for Bluetooth vidner alt sammen om spaniernes ihærdighed. Det nye audio-system kan også operere via satellit og betjenes via ratstammen.

Den nye DSG7 ses for første gang i dette segment. Kombineret med den 105 hk stærke benzinmotor (1,6 l) er resultatet en meget dynamisk Ibiza.  DSG-gearet i denne klasse er en klar konkurrencefordel for SEAT Ibiza.

Første klasses standardudstyr
Den seneste generation af Seat Ibiza havde et solidt standardudstyr, dette er også tilfældet med Ibiza SC. .Til standardudstyret hører bl.a. elektronisk stabilitets program (ESP), det såkaldte Hill Hold Control, Mountain Driving og dæktryksensor. Derudover er der detaljer såsom tågeforlygter med kurvelys. Det er også muligt at bestille den nye Ibiza SC med Bi-Xenon forlygter med cornering lys, det førnævnte lyd-system med integreret Bluetooth interface eller en plug-in-tilslutninger til en mobil navigationsenheden placeret i instrumentbrættet.

Sikkerheden i top
SEAT er i særdeleshed blevet rost for sikkerheden i den nye Ibiza. Således har modellen høstet 5 stjerner hos Euro NCAP . Særligt fremhæves den passive sikkerhed og fodgængersikkerheden. Med den nye norm med side-airbags vil den passive sikkerhed i den nye Ibiza SC være betydeligt forbedret. Samtidig er fodgængernes sikkerhed, takket være en særlig konstruktion af motorhjelm og den forreste kofanger, steget væsentligt. Her sætter SEAT Ibiza standarden for segmentet.

Omfattende motorprogram
Motor-programmet omfatter tre benzin-motorer og to diesel-motorer. Benzinerne udgøres af en 70 hk (1.2), en 85 hk (1.4) og en 105 hk (1.6) TSI. Diesel-motorerne er hhv. med 80 hk (1.4) 90 hk og 105 hk (1.9).  Alle motorer er udstyret med 5 manuelle gear. En undtagelse er dog topversionen , 105 hk benzin, som leveres som noget helt nyt for klassen, med DSG7. Hele motor-programmet er kendetegnet ved lavt brændstofforbrug og CO2-udslip. Diesel-motorerne udleder begge under 120 g CO2 pr. tilbagelagt kilometer og benzinerne under 160 g/km.

SEAT Ibiza SC koster fra 134.899 kr. og kan allerede nu prøvekøres hos din nærmeste SEAT-forhandler.
Oplev meget mere SEAT her: www.seat.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.