• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. december 2008 - Mitsubishi

Vind en Colt til nytår

Mitsubishi udlodder en bil i anledning af nytåret

Se på en Colt - og vind den, lokker Mitsubishi-importøren. Se på en Colt - og vind den, lokker Mitsubishi-importøren.

Mitsubishi
Vind en helt ny Mitsubishi Colt til nytårskur den 10. og 11. januar.
Hos Mitsubishi skydes det ny år i gang med helt nye modeller og chancen for at vinde en af dem. Det sker ved den årlige Nytårskur, som fejres hos landets forhandlere i weekenden 10. og 11. januar  kl. 11-16.

Ny Mitsubishi Colt fra kr. 129.995
Med titlen ”Årets Bil i Danmark 2005” og kåring fra det tyske ADAC, som den mest driftssikre bil i sin klasse som ballast, er den nye Mitsubishi Colt godt rustet. Derfor er det heller ikke alt, som er udskiftet i nyeste udgave, som præsenteres ved dette års Nytårskur hos Mitsubishi. Men ca. 65% er det alligevel blevet til. Og specielt det lave støjniveau er blevet fremhævet flere gange i pressen, som har ”smug-kørt” bilen før lanceringen. Døm selv. For i weekenden kan du selv teste den nye Colt.

Raillart-udgave med 150 hk
Den kommer med tre forskellige benzinmotorer: en 1.1 liters med 75 hk, en 1.3 liters med 95 hk og en 1.5 liters med 109 hk. Herudover kommer en lidt hidsigere udgave af sidstnævnte motor. En Colt Ralliart 1.5 turbo med 150 hk. Alle fås som fem dørs udgaver. Og Ralliart, 1.1 og 1.3 liters fås også som tre dørs udgaver.

Colt nu med bremseassistent

Sikkerheds- og udstyrsmæssigt er den nye Colt stadig i top. Blandt andet seks airbags, ESP og nu også bremseassistent, som hjælper med ekstra tryk på pedalen, hvis det skulle være nødvendigt.
Priserne for den nye Colt er dog ikke fulgt med udviklingen, men starter ved blot 129.995 kr.

Ny fælles front
En af ændringerne ved den nye Mitsubishi Colt er, at den nu danner fælles front med sin næsten lige så nye, rå storebror, Mitsubishi Lancer SportBack. Og det er ikke det eneste de har til fælles. For Lancer SportBack er også spækket med standardudstyr og priser, som får konkurrenterne til at skule. Mitsubishi Lancer SportBack med en 1.8 liters benzinmotor og 143 hk starter ved kr. 242.996.

Vind den nye Mitsubishi Colt
Besøger du en Mitsubishi forhandler i weekenden 10. og 11. januar kan du få udleveret en gratis bingoplade. Så kan du deltage i Ekstra Bladets store bingospil, hvor der er præmier for over 500.000 kr. Og hovedgevinsten er en Mitsubishi Colt til 137.690 kr. Læs evt. mere om mulighederne på www.nytaarskur.mitsubishi.dk.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.