• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. januar 2009 - Motormagasinet

Elbil fra Kina i Danmark

Nic. Christiansen overvejer at sælge elbilen BYD e6 fra 2011

Build Your Dreams e6 - 400 km på én opladning. Build Your Dreams e6 - 400 km på én opladning.

Motormagasinet.dk / Bilpriser.dk
Vil sælge kinesisk elbil
Det kinesiske bilselskab Build Your Dreams, der har skrevet kontrakt med Nic. Christiansen Holding i Kolding, har store elbil-planer, skriver Motormagasinet.dk.
 Den nyeste elbil i mellemklassen - BYD e6 - havde verdenspremiere i Detroit i starten af januar. Den er udstyret med litium-ion-batterier og kan køre 400 km på én opladning. Det er verdensrekord. Og opladningen går stærkt. Allerede efter 10 minutter er batterierne "fyldt" halvt op. Den kan accelerere fra 0-100 km/t på 8 sekunder og har en topfart på 160 km/t, skriver BYD på sin hjemmeside. Modellen kan i bedste fald kan komme til salg i Danmark allerede i løbet af det næste år, oplyser Motormagasinet.dk..
BYD er verdens største producent af lithium-ion batterier til mobiltelefoner. Henry Li, og ejeren af selskabet, har tidligere oplyst, at BYD's mål er at blive verdens største producent af biler generelt og førende inden for elbiler og brændselscelle teknologi.

Læs mere på www.byd.com

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.