• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. februar 2009 - Mazda

Mazda med i-stop

12 pct. bedre brændstoføkonomi i byen med Mazda's i-stop

Mazda3 MPS - vises i Geneve sammen med Mazda3 i-stop uden tagspoiler Mazda3 MPS - vises i Geneve sammen med Mazda3 i-stop uden tagspoiler

Mazda
Mazda3 i-stop og Mazda3 MPS har verdenspremiere i Geneve
Mazda viser yderligere to versioner af den kommende Mazda3 på biludstillingen i Geneve i begyndelsen af marts. Her er der verdenspremiere på Mazda3 i-stop, som har Mazdas nyudviklede og unikke brændstofbesparende start- og stopsystem, samt den sportslige topmodel Mazda3 MPS.

Reagerer hurtigere end konkurrerende systemer
Mazda3 er en af Mazdas vigtigste bilmodeller. Mere end to millioner eksemplarer er produceret af den første generation siden introduktionen i efteråret 2003. I december sidste år var der udstillingspremiere på den helt nye Mazda3, der introduceres på markedet senere i år. I Geneve præsenteres den nye Mazda3 i en miljøvenlig version med en 2.0-liters benzinmotor med direkte indsprøjtning i kombination med et start- og stopsystem (i-stop), der reagerer hurtigere end andre lignende systemer på markedet. Den nye teknik resulterer i et brændstofforbrug, der er 12% lavere ved bykørsel i sammenligning med dagens Mazda3 med 2.0-liters benzinmotor.

Mazda3 kommer nu også i sportsudgave

Samtidig med Mazda3 i-stop er der verdenspremiere på MPS-udgaven af den nye Mazda3. Den har en videreudviklet udgave af den kendte 2,3-liters turbomotor med direkte indsprøjtning. Brændstofforbruget er reduceret i forhold til tidligere, og den kraftige motor lever nu op til Euro-5-normen for udstødningsemission.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.