• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. februar 2009 - DR Nordjylland

Behold bilen ved ledighed

Uggerhøj Biler i Nordjylland vil sælge forsikring mod ledighed ved bilkøb

Uggerhøj tilbyder nu bil-ledighedsforsikring. Uggerhøj tilbyder nu bil-ledighedsforsikring.

Bilpriser.dk
Behold bilen ved ledighed
Bilsælgerne tager nye og utraditionelle midler i brug for at bremse faldet i salget af biler. Nordjyske Uggerhøj Biler går således med planer om at tilbyde købere en arbejdsløshedsforsikring, fortæller direktør Sten Uggerhøj til Bilpriser.dk:
"Folk er utrygge for tiden, fodi arbejdsløsheden stiger. Men vi vil gerne have, at de kan føle tryghed, når de handler med Uggerhøj", siger direktør Sten Uggerhøj til Bilpriser.dk.

Kender ikke den præcise  ydelse endnu

"Det er jo sådan, at ved ledighed, så er det bilen, der ryger først. Men vi vil gerne tilbyde at betale låneydelsen for folk i 12 eller 24 måneder. Hvis de så også tegner en servicekontrakt, så er de sikret fuldt ud mod uventede udgifter", siger han.
Prisen på forsikringen kender han ikke, men:
"De foreløbige beregninger tyder på, at det bliver til at have med at gøre. Det er jo kun 5-10 procent af danskerne, der risikerer at blive ledige", mener han.
Det ny produkt kommer om en måneds tid. Flere kunder har allerede givet udtryk for, at de gerne vil have forsikringen, oplyser han.

Forhandleren kan kontaktes via hjemmesiden: www.uggerhoej.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.