• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. marts 2009 - Kia Danmark

Intro: KIA Eco Dynamics

KIA ønsker at blive blandt de fire førende producenter af miljøvenlige biler

Offentliggøres på Seoul Motor Show 2009 d. 2. april Offentliggøres på Seoul Motor Show 2009 d. 2. april

KIA 
Miljøvenlige biler
KIA introducerer en øko-linje samt en LPI hybrid i Korea. KIA benytter som den første i verden de lettere og mere kompakte batterier - litium-polymer-batterier.

Som led i koncernens arbejde med udvikling af miljøvenlige biler introducerer KIA det nye ”grønne” brand - Eco Dynamics. Ligeledes introduceres en LPI Hybrid baseret på sedanmodellen Forte i Korea.

Miljø som fremtidig vækststrategi
Præsentationen af det grønne brand viser tydeligt, at koncernen satser på produktion af brændstofeffektive biler og at miljømæssig styring er valgt som den fremtidige vækststrategi for KIA. Det viser, at KIA er fast besluttet på at blive en af de fire førende producenter af miljøvenlige biler med øgede investeringer i økobiler, forskning og udvikling.

Eco Dynamics
Eco Dynamics brandet blev præsenteret i KIAs koreanske salgshovedkvarter i Apkujeong-dong, Seoul, sammen med koncernens plan for udviklingen af brændstofeffektive biler med lave emissionsværdier. Biler med nye, miljøvenlige teknologier, som omfatter hybridbiler, plug-in-hybridbiler og biler med brintdrevne brændselsceller, bliver kendetegnet ved det unikke Eco Dynamics-mærke.

Komplet hybridbil i 2011
KIA koncernens første hybridbil, Forte LPI Hybrid, lanceres til august på det koreanske hjemmemarked. KIA har planer om at lancere en komplet hybridbil i mellemklassen i 2011, og den lancering skal hurtigt følges op af en bil med brintdrevne brændselsceller i 2012.

Verdens første bil med litium-polymer-batterier
Forte LPI Hybrid kører på både flydende gas (LPG), som er et populært brændstof i Korea, og el. Den har et hybridsystem, som understøtter den interne forbrændingsmotor ved start og acceleration. Forte LPI Hybrid har en Gamma LPI HEV-motor på 1.600 ccm, som yder 114 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 148 Nm. Forte LPI Hybrid er den første bil i verden med litium-polymer-batterier. I forhold til de nikkel-metal-hybridbatterier (Ni-MH), der anvendes af konkurrenterne, har litium-polymer-batterierne en højere ydelse, og så er de lettere og mere kompakte. Det giver tilsammen en bedre brændstoføkonomi og bedre plads.

Bilen bliver vist frem for offentligheden på Seoul Motor Show 2009, som åbner den 2. april.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.